Hrastnigg Seznam forumov Hrastnigg
Forum Hrastnika
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Pahor - najbolj osovražen politik v SLO

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Hrastnigg Seznam forumov -> Politični Hrastnik
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Chope
Bog in batina


Pridružen/-a: 11.07. 2006, 05:10
Prispevkov: 1974

PrispevekObjavljeno: 30 Nov 2008 21:30    Naslov sporočila: Pahor - najbolj osovražen politik v SLO Odgovori s citatom

Citiram:
"Jaz danes veljam za enega najbolj osovraženih politikov," je odzive na izbor Rupla za posebnega odposlanca komentiral Pahor.


Je tudi v Hrastniku tako osovražen?
Pahor je mirovnik, Gandhi Slovenije, Dalajlama slovenske politike,..... ta bo vse politike povezal in se bomo imeli vsi radi. Kazati jezik Kazati jezik Kazati jezik
Po moje Barbika ne razume, da ga je folk volil zato, da na volitvah spodnese Janšata. Zdaj pa počne neumnosti. Lepo vas prosim, DimsiRupsi zopet v vladi!!!!Shocked Shocked

Janša je že v letu 1995 takole okarakteriziral Rupla: »Zame ste enostavno oseba, ki ne more brez gospodarja. In ko ga najde, je pripravljena popljuvati vse, ki trenutnemu gospodarju niso všeč. Kako si lahko pogledate v oči? Ste bili v zmoti pred dvema letoma ali ste v zmoti danes? Ali ste spremenili mišljenje, takoj ko ste povohali oblast, pa čeprav so vas brcnili na njen rob? Kolikšna je bila vaša cena, g.Dimitrij Rupel?«

Končno ima Janša tudi prav.
_________________
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Šohtovc
Ovčka


Pridružen/-a: 06.02. 2007, 22:49
Prispevkov: 36

PrispevekObjavljeno: 01 Dec 2008 21:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pahor si pomoje srčno želi dokazat vesoljni Sloveniji, da ma jajce in da lahko potegne tut javnosti nevšečne poteze.
Na žalost to kaže tako, da Rupla za nekaj imenuje in prikladno zraven še poskrbi, da se mu ne bo treba prepirat s Turkom.
Za take poteze ma jajce, ko bojo pa na sporedu ornk reforme se bo pa usral ravno tako kot se je usral Janša. Če ne še bolj!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
štakor
Škof


Pridružen/-a: 27.12. 2007, 10:24
Prispevkov: 558

PrispevekObjavljeno: 02 Dec 2008 01:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Očitno SLO ne more brez njega.
Bil je v vseh vlada, bil je župan ljubljane in nenazadnje tudi veleposlanik v ZDA.
Rupel je slovenija.
Očitno je večni zmagovalec
_________________
Tko ni za nas je protif nam.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Vaska
Satan


Pridružen/-a: 12.07. 2006, 14:58
Prispevkov: 3286
Kraj: Hrastnk

PrispevekObjavljeno: 03 Dec 2008 23:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Rupel je že v akciji...on nakupuje...hahahha in to v roku službe...potem pa še vijuga po Ljubljani. Smejati se na ves glas .....Mislim, da je čist po nepotrebnem tam kjer je....naj ga dajo na goli otok. Smeh
_________________
Vsak šum, ki ga dolgo časa poslušamo, postane glas. Smile

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Sabina
Ovčka


Pridružen/-a: 14.07. 2006, 13:54
Prispevkov: 87

PrispevekObjavljeno: 09 Dec 2008 15:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zanimiv, v Ameriki Pahorja nihče ne pozna, smešno je pa to, da ne vedo niti, kje je Slovenija. Verjetno sem jaz najbolj poznana oseba v ZDA, če ne druga, me poznajo vsaj v mestu, kjer sem delala ( v saloonu).
Se je pa začela huda recesija, in sem morala spokat domov.
V Hrastniku pa nč novga. Lažem, v parku 88 dreves so nekaj prekopavali, pa lučke imamo po smrekcah.
Vsem skupaj lep pozdrav
_________________
Vroče mi je, neznansko vroče mi je!!! Pomezik)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Roko
Kardinal


Pridružen/-a: 27.11. 2006, 10:54
Prispevkov: 1442

PrispevekObjavljeno: 10 Dec 2008 09:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Rupla v penzjon .Naj sadje obrezuje .Ne rab lojtre.
_________________
Sej bo bulš!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
BAJKER
Ovčka


Pridružen/-a: 01.12. 2008, 21:49
Prispevkov: 65

PrispevekObjavljeno: 11 Dec 2008 22:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

najbulš bi blu,da bi Pahorček ustal u Bruslu,pa naj da Ruplu oblast
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Goga
Sv. Peter


Pridružen/-a: 13.07. 2006, 07:27
Prispevkov: 2412
Kraj: Hrastnik

PrispevekObjavljeno: 11 Dec 2008 22:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja Dimsita namest Pahorja, unga Ščinkuca al kuga že je pa za zunanjega ministra.
_________________
PRIJAZNE BESEDE SO LAHKO KRATKE IN LAHKO IZGOVORLJIVE. TODA NJIHOV ODMEV JE RESNIČNO NESKONČEN.
(MATI TEREZA)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
magic
Ovčka


Pridružen/-a: 23.04. 2008, 22:25
Prispevkov: 171
Kraj: sončna strn raufnka

PrispevekObjavljeno: 31 Dec 2008 14:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Preberite si tole o Pahorju, Kresalki in Dimsiju, od njegovega zdaj že verjetno bivšega zaposlenega na MZZ z nickom Tomo Kultivator:

Spoštovano vodstvo SD, LDS in Zares.


Kot dolgoletnemu volilcu „leve“ politične opcije mi dovolite, da izrazim globoko nezadovoljstvo in zaskrbljenost nad zaposlitvenimi potezami vaše vladajoče koalicije v zadnjem času.


Zaposlovanje članov koalicije, ki je izgubila na volitvah in opravičevanje sedanjega predsednika Vlade RS članom stranke SDS, ter njihovo novačenje na odgovorna mesta, je politično skrajno neokusno. Kaže na to, kot da sedanja vladajoča koalicija ni sposobna voditi odgovorne in samostojne politike v času gospodarske recesije, ter da so bili prevolilni slogani „Pridruži se prihodnosti, Zares nova politka in Odgovornost za spremembe“ le politično blefiranje, ki bo Slovenijo še globje in še za štiri leta porinila v nazadovanje pravne države, življenskega standarda, nepotizem in zunanje politično sramoto.


Zaskrbljujoče je dejstvo, da sedanja vladajoča koalicija zaposljuje ljudi, ki so politično ali strokovno sporni in od katerih se, v določeni meri, omejujejo celo člani njihovih matičnih strank.

Vse te poteze kažejo na zavestni politični samomor sedanje pozicije. Kot da si je vaša koalicija zadala nalogo vladati le do naslednjih parlamentarnih volitev ali celo še krajši čas, nato pa ponikniti v zaton. Kot da bi zavestno izbrali usodo stranke NSi.

Volilci se upravičeno sprašujemo, kakšna zarota poteka in kdo želi Slovenijo, njeno gospodarstvo in politiko pahniti na kolena. Ali predsednika Vlade RS mogoče kdo izsiljuje? Če je tako, naj to jasno pove in prizna, da zaradi zunanjih vplivov ne more strokovno in neodvisno voditi Vlade. Enako velja, če so vzroki spornih zaposlitev v njegovi neodločnosti, strahospoštovanju do članov nasprotne politične opcije ali v vračanju kakšnih preteklih uslug. V tem primeru pričakujemo javno priznanje in njegov odstop.


Zaposlitev Dimitrija Rupla v kabinetu predsednika Vlade je bilo veliko presenečenje, predvsem pa razočaranje za volilce večine slovenskih strank. Gre za človeka, ki v svoji dolgi politični karieri na mestu zunanjega ministra, župana in veleposlanika ni dosegal nikakršnih bistvenih pozitivnih rezultatov.

Prej nasprotno. Njegovo delo in obnašanje v politiki so prikaz, kakšen naj visoki slovenski državnik ne bi bil. Lahko da ima Dimitrij Rupel velike zasluge za osamosvojitev Slovenije, vendar pa to še ni razlog, da bi v nadaljnji politični karieri lahko počel, kar bi hotel in želel. Nedvomno je njegovo vodenje zunanjega ministrstva Sloveniji prineslo več slabega kot dobrega. Napačne politične odločitve so dodobra načele slovenski zunanje-politični ugled. Tudi njegovo kadrovsko in finančno vodenje ministrstva kaže na predrzni nepotizem in nepravilnosti vseh vrst. Zoper Dimitrija Rupla je bilo podanih tudi več kazenskih ovadb, o katerih usodi bi moralo odločati sodišče. To pa se verjetno ne bo zgodilo vse dotlej, dokler bo blokado izvajala njegova strankarska kolegica Barbara Brezigar na tožilstvu.


Ponovni psihološki udarec pa smo volilci doživeli ob imenovanju gospoda Matjaža Šinkovca na mesto svetovalca za „kar nekaj“. Imenovanje na novo izmišljeno delovno mesto je predlagal minister za zunanje zadeve g. Žbogar, član te vlade, ki pa je znan kot Ruplov človek. O gospodu Šinkovcu pa se sodišče še ni izreklo v zvezi domnevnih kaznivih dejanj pri njegovem vodenju Slovenske obveščevalno varnostne agencije, niti se ni izreklo o spornem napredovanju njegove partnerice, katero ji je omogočil on sam in v nasprotju z veljavnimi predpisi. Torej ni razlike med prejšnjo in sedanjo koalicijo ter se na odgovorna mesta v slovenski politiki kadruje osebe, ki so osumljene kaznivih dejanj in nepotizma. Takega ravnanja pa volilci ne odobravamo, zato smo volili sedanjo koalicijo.


Slovenijo čakajo težki časi zaradi gospodarske recesije. Veliko bo ukrepov, ki jih bo Vlada prisiljena uvesti in bodo naleteli na neodobravanje pri volilcih. Zato se mi zdi popolnoma nerazumljivo, nepremišljeno in neumno, da se priljubljenost Vlade zapravlja že sedaj za banalne zadeve, kot je reševanje zaposlitev članov stranke, kateri volilci niso izkazali pričakovanega zaupanja. Hudo zaskrbljujoč detalj teh zaposlitev pa je tudi dejstvo, da gre za osebe, ki so strokovno ali moralno sporne.


Spoštovani,

kdor vrečo drži, je prav toliko kriv, kot tisti ki vanjo ukradeno zlaga. Torej ne bodite presenečeni nad postopnim upadanjem priljubljenosti celotne vladajoče koalicije in porazom na naslednjih volitvah. Slovenci živijo vse slabše, zato si bodo vašo dvoličnost zagotovo še lažje zapomnili.



Da pa nimate in očitno niste nikdar imeli poštenih namenov pa kaže naslednji primer;


V mesecu decembru je potekal razpis za prosto delovno mesto direktorja v podjetju v državni lasti. Razpis je bil izveden na način, ki še komaj ustreza zakonskim pogojem. Kot kakšna tajna akcija paradržavne varnostno-obveščevalne službe, saj niti sami zaposleni niso bili obveščeni, da bodo dobili novega direktorja. V oči pa bode dejstvo, da je sedanji direktor član stranke vladajoče koalicije in da je bil „razpis pisan njemu na kožo“. Že pred časom pa je za svojega namestnika imenoval človeka, ki niti ne obvlada temeljnjih osnov slovenskega jezika, dokončano pa ima le srednjo šolo. Omenjeni prejema tudi precej višjo plačo, kot je dovoljena za njegovo stopnjo izobrazbe. Da primera Skimar in podobnih sploh ne omenjam. Delavci izgubljajo službe, vodstva teh podjetij zavestno ali zaradi nestrokovnosti uničujejo nekdanje ponose slovenskega gospodarstva, vladajoča koalicija pa izgublja energijo in ugled z reševanjem ruplov, šinkovcev, logarjev in podobnih.


Spoštovani, volilce ste hudo razočarali že pri vzletu. Let bo zaradi neugodnih svetovnih razmer verjetno neugoden, po trden pristanku pa predvidevam, da bosta pilot in posadka zamenjana.

Škoda. Pred volitvami smo vam dejansko verjeli, da ste boljši od prejšnjih.
_________________
in vino veritas, in vagina penis!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Hrastnigg Seznam forumov -> Politični Hrastnik
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.