Hrastnigg Seznam forumov Hrastnigg
Forum Hrastnika
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




NOVO-PIZZERIJA na Dolu- Iščemo naziv lokala, lepe nagrade
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Naslednja
 
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Hrastnigg Seznam forumov -> Hrastnik - ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Kakšno pizzo želite :
1. Iz krušne peči
89%
 89%  [ 17 ]
2. Iz električne peči
5%
 5%  [ 1 ]
3. mi je vseeno
5%
 5%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 19

Avtor Sporočilo
ojdip
Ovčka


Pridružen/-a: 28.02. 2008, 12:37
Prispevkov: 41
Kraj: Up where we belong

PrispevekObjavljeno: 22 Apr 2008 10:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moram rečt, da je lokal na nivoju. Celo malo preveč FANCY za bivšo Jutranjko. Na neuradnem odprtju sem bil tudi sam in se prepričalm da so pizze IZVRSTNE!! Tista 2 kosa sta se kar stopila v ustih. Da se le ne boste pokvarili. Mislim, da ima lokal lahko dolgoročno kar lepo prihodnost. Sicer je pa vse odvisno od kuharja in natakarjev. Treba je silo plačat pa bo šlo. Pa kakšna dodatna ponudba, recimo ansambel (ampak prosim, ne lokalce), kakšna dodatna malenkost za otroke, itd. Naj domišlija najde svojo pot.

V glavnem sem bil prijetno presenečen in vam za enkrat dam čisto petico!

Keep up the good work!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
INCHI
Papež


Pridružen/-a: 27.09. 2006, 13:49
Prispevkov: 1537

PrispevekObjavljeno: 23 Apr 2008 20:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes sem bila v novem lokalu res je vse na nivoju,posrežba še kar,lokal ok,pizza pa super(okusna res hvale vredno) upam ,da bom drugič zadovoljna še s kakšno drugo hrano,ker danes so imeli samo pizze pa cene tudi niso preveč zasoljene.Res hvale vredno samo upam, da bo tako tudi ostalo. hello1

Drugače pa sami probajte ne bo vam žal vsaj meni ni.
_________________
potepenka
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ojdip
Ovčka


Pridružen/-a: 28.02. 2008, 12:37
Prispevkov: 41
Kraj: Up where we belong

PrispevekObjavljeno: 23 Apr 2008 22:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, Miran, ena ideja, dokler je še frišen lokal. Povabite otroke na zabavo. Zraven pridejo še atiji in mamice nekaj spit in pojest, pa je vse poplačano. Za pusta sem ga videl celo v športni v Hrastniku.

http://www.klovn-zare.si/index.php
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bucko
Ovčka


Pridružen/-a: 03.01. 2007, 10:42
Prispevkov: 124
Kraj: HRASTNIK

PrispevekObjavljeno: 01 Maj 2008 09:33    Naslov sporočila: novo picerija na dolu Odgovori s citatom

in kakšna se vam postrežba in odnos osebja? javascript:emoticon('Twisted Evil')
Twisted Evil pa hrana mal napište jaz sem bil razočaran nad OSEBJEM
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
poker
Ovčka


Pridružen/-a: 18.10. 2006, 07:13
Prispevkov: 20

PrispevekObjavljeno: 01 Maj 2008 16:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No pa da še jaz napišem svojo izkušnjo.
Glede na to, da smo slišali same pozitivne stvari, sem danes punco peljal na kosilo na Dol. Ker je to najin prvi obisk sva se malo bolj posvetila urejenosti lokala in pa postrežbi.
Glede urejenosti nimam pripomb, saj je lokal res urejen in čist, kar se tiče pa postrežbe je pa čisto druga zgodba.
Na vrtu je sedelo 6(šest) ljudi, midva pa sva se usedla noter in sva bila edina v lokalu. Hitro je do naju prišla ena črna natakarica. Naročila sva dve pijači in pa jedilni list. Cene hrane so malo nad zasavskim povprečjem, toda nič zato saj je lokal res na nivoju in mi ni žal dati malo več, če sem zadovoljen.
Naročila sva dvakrat polnjene lignje za prilogo pa pečen krompir in blitvo s kuhanim krompirjem, ter šopsko solato. No, tu pa se je začelo.
Nimam v navadi gledati na uro, ker pa sem bil prvič v lokalu, sem se odločil, da bom vse počekiru.
Hrano sva naročila ob 12.40 in potem sva čakala, čakala in čakala. Mimo naju se je sprehajala omenjena natakarica in si veselo požvižgavala ob zvokih zelo glasne glasbe, jaz pa mislim, da to ni neka beznica ampak restavracija. Nek pobriti natakar pa jo je veselo spremljal s tleskanjem prstov. Aja, midva pa sve še kar čakala in čakala in upala, saj zdajle pa bo.
Po 45.(petinštiridesetih!!!) minutah čakanja sva vprašala natakarja, če je to pri njih praksa, da se tako dolgo čaka na hrano. Odgovoril je, da imajo neke težave v kuhinji in da bo takoj. HALO! Po tričetrt ure se nekdo spomni, da imajo neke težave v kuhinji. Potem sva zopet čakala in čakala in čakala.
Pa sva čakala še 10(deset) minut in še vedno nič. Aja, vmes je prinesel šopsko solato. Odločil sem se, da grem sam proti kuhinji in se osebno pozanimam v čem je problem. Srečal sem natakarja, ga vprašal kaj je s hrano, on pa je vprašanje posredoval kuharju. Kuhar je nekaj zagodel in se obrnil stran.
OPA, a takole se gremo? Pa že na začetku?
Vsedel sem se nazaj in po preteku CELE URE sva se odločila, da greva. Grem za šank in rečem natakarici za račun za pijačo. Malo me je čudno gledala, vzela denar in mi ga čez čas vrnila, češ da tudi pijače ne bo računala. Postregla mi je tudi z odgovorom, da pri njih pripravljajo sveže pripravljeno hrano. Mar to pomeni, da lignje še lovijo in krompir kopljejo?
Vsedla sva se v avto in se odpeljala v Guliverja, kjer sva se lepo najedla, kot je že tam v navadi.
Skratka, bil sem v lokalu, vendar vam ne morem povedati kakšnega okusa je hrana. Lahko samo predvidevam, da mora biti zelo okusna, saj si kuhar za vsakega gosta vzame kar celo uro in se v celoti posveti samo njem.

g.Vidmar upam, da boste to kritiko vzeli dobronamerno, saj je škoda, da bi tako lepo urejen lokal propadel zaradi nesposobnosti osebja, ki se ne zna niti opravičiti, če gre kaj narobe.
Pa ne mi zdaj pisati o težkih začetkih, saj so prvi vtisi najpomembnejši in bodo zapečatili usodo lokala.
Upam, da vam bo uspelo in lep dan še naprej.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Xardas
Ovčka


Pridružen/-a: 13.04. 2007, 23:59
Prispevkov: 142
Kraj: Naselje Aleša Kaple 6/b

PrispevekObjavljeno: 03 Maj 2008 01:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kar se tiče osebja sem jaz že tudi slišal da se vse dogaja v počasnem posnetku. Ko ima človk že namen it domov reče natakarji za račun, računa pa nikjer tako da imaš že poln k. čakanja in že mislš vstat pa it brez plačila.
_________________
Lost in this world, out on the edge with death by our sides
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
bucko
Ovčka


Pridružen/-a: 03.01. 2007, 10:42
Prispevkov: 124
Kraj: HRASTNIK

PrispevekObjavljeno: 03 Maj 2008 06:55    Naslov sporočila: novo picerija na dolu Odgovori s citatom

sem od sodelavcev,da ful dolgo čakajo na naročeno hrano,ko pa jo dobijo je povsem hladna imam tudi sam izkušnje z njim,pa ne smem pisat.moje osebno mnenje je,da mora dobiti stokovni kader za takšen lokal škoda ,bi bilo,da zaradi nesposobnosti osebja zapre lokal
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Miran Vidmar
Ovčka


Pridružen/-a: 17.08. 2006, 18:50
Prispevkov: 53
Kraj: Hrastnik

PrispevekObjavljeno: 03 Maj 2008 10:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Najprej se v osebnem imenu opravičujem za resnično veliko napako mojega osebja. Sprejmem kritiko in upam, da se to ne bo več zgodilo.
Lokal mislim da je resnično super, problem so pa kadri. Pred več kot mesecem sem imel ekipo sestavljeno, vendar je glavni kelner 2 dni pred otvoritvijo povedal, da ima boljšo ponudbo (plačo več kot ccl. 1200 eurov(neto)), 4 dni pred otvoritvijo pa se je podobno zgodilo s kuharjem.
Sedaj enostavni niti za super odlično plačo (za Zasavje) , odlično opremljenim lokalom , odličnimi pogoji za delo , kadra v celoti še vedno nimam . Manjka mi en natakar , en kuhar in ena šankistka (natakarica).
Razmišljal sem celo, da bi kuhinjo začasno zaprl , dokler ne dobim še enega odličnega kuharja. Vem , da je hrana odlična, okusna in da je izredno veliko gostov super zadovoljnih. Problem pa imamo v širini jedilnika, ki je mogoče resnično preširoko zastavljen in v organizaciji dela. To bomo takoj odpravili, s tem pa se bo čas postrežbe občutno skrajšal.
Osebje ima navodila da pride do vas v 1-3 minutah, pijačo prinese v 5-10 minutah, hrano v 15-30 minutah (odvisno od vrste naročila ). Velja če ni gužve. Če se še zgodi , da je hrana hladna jo takoj zavrnite, dali vam bomo novo gratis.
Vseeno pa prosim za malo potrpljenja in časa . Resnično se bomo še naprej trudili in vam poskušali čimbolj ugoditi.
_________________
Pozdrav in lep dan,

Miran Vidmar
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
jacky0
Ovčka


Pridružen/-a: 29.08. 2006, 16:47
Prispevkov: 201

PrispevekObjavljeno: 03 Maj 2008 15:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

evo tut js sm s probe hehe
js čez postrežbo nimam kej rečt. je blo hitro in prijazno.
lokal ni glih po mojem okusu zrihtan sam verjamem pa d je velikm všeč. men enostavno ne paše tak ambient.
problem je pr hran. naroču sm lignje na žaru. kaj naj rečem na žalost tok slabih lignju še nism jedu. čist brez okusa zadeva ne vem no,... poleg tega sm nekak navajen če že lignje naročm d je vsaj majoneza zraven če že ne tatarska. tuki pa nč. porcija pa taka d sm mogu doma še dva toasta pojest d sm se najedu hehe
no cena je pa kr uredu morm rečt.

če potegnem črto,...iz tazga prostora pa tuk vloženga dnarja pa truda bi se dal po mojem mnenju zrihtat bol profitabilno zadevo kot je pa še ena povprečna restavracija v zasavju.

velik sreče
_________________
scinetist: ''What about dinosaur fossils?''
christian: ''God put those there to test our faith!''
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bucko
Ovčka


Pridružen/-a: 03.01. 2007, 10:42
Prispevkov: 124
Kraj: HRASTNIK

PrispevekObjavljeno: 03 Maj 2008 16:43    Naslov sporočila: novo picerija na dolu Odgovori s citatom

ker osebno poznam g. Vidmarja vem ,da je zelo pošten delodajalec ,ter se trudi ugodit svojim delavcem boljše pogoje in plače.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ojdip
Ovčka


Pridružen/-a: 28.02. 2008, 12:37
Prispevkov: 41
Kraj: Up where we belong

PrispevekObjavljeno: 04 Maj 2008 10:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lokal, sam po sebi na nivoju. Mogoče pa tale ideja, kako ga narediti extra special, da dobi slavo bivše gostilne Senica ali upam da še večjo.

Že samo ime lokala je razdeljeno na dva dela. Gurmana in Pub. Torej. Sobote vemo, da so polne mladine, ki se iz Škisa počasi seli v Pub. Razlogov je več. Od parkinga do prostornosti. Na drugi strani pa Gurman. in temu bi se posvetil.
Lokal rabi MANAGERJA! Človeka, ki ne dela nič drugega, kakor da postopa po lokalu, gleda, kdaj pridejo gostje in prijazno nažene tja prvega prostega natakarja. Obvezno v OBLEKI. Prvi vtis je tisti, ki privabi. Ko se ljudje najedo, pa se jim prijazno posveti, vpraša kakšno malenkost, če so zadovoljni...in obvezno, če lahko ponudi na račun hiše (primerno od računa seveda) kakšno kavo, whiskey,.....skratka en desert. To si lahko privoščite! To je nivo! Ne sme pa ločevati med nobenim gostom! Vsi nosijo denar. Sčasoma se ga gostje navadijo in vse pritožbe in pohvale bodo šle direktno nanj.
Kar se pa vikend večerov tiče, naj bo mladina na levi strani lokala, kjer je še en šank, kajti človek bi pričakoval, da je ob dvojnem imenu in vmesni besedi IN prostor vsaj vizualno ločen, če ne že fizično.

Pa ne mislite, da preveč filmov gledam. Poznam dve takšni raji dostopni restavraciji v SLO. Skoraj vedno se je treba za mizo rezervirat.
Ljudje imajo radi razvajanje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Vesolje
Škof


Pridružen/-a: 31.10. 2006, 18:49
Prispevkov: 612
Kraj: Shitopia

PrispevekObjavljeno: 04 Maj 2008 10:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tole pa sploh ni švoh ideja, ojdipova KUL
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ojdip
Ovčka


Pridružen/-a: 28.02. 2008, 12:37
Prispevkov: 41
Kraj: Up where we belong

PrispevekObjavljeno: 04 Maj 2008 12:55    Naslov sporočila: Re: novo picerija na dolu Odgovori s citatom

bucko je napisal/a:
škoda ,bi bilo,da zaradi nesposobnosti osebja zapre lokal


...in Nemec se bo glasno nasmejal!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
magic
Ovčka


Pridružen/-a: 23.04. 2008, 22:25
Prispevkov: 171
Kraj: sončna strn raufnka

PrispevekObjavljeno: 04 Maj 2008 15:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, nedelja. Sicer lep sončen dan, v Gurmanu pa POLNO! Zunaj, notri, dolani celo na kosila hodijo. Sedaj ko imajo kam. Moram povedat, da je postrežba danes 1A. Komaj sem rit na vrt postavil, že je bila natakarica pri nas. Mislim, da ima vsak, ki se postavi s takšnim projektom v občino Hrastnik nemalo polen pod nogami (beri konkurenca in lobiji + nevoščljivost) in seveda začetne težave s kadrom, kajti, kdo pa še gre delat nekam kjer se je ravno odprlo. Dajmo času čas, tudi vlada ima 100 dni brez kritike. Če bo tako kot je bilo danes, lahko samo še napišem svoj komentar v knjigo pohval, ki se nahaja nekje na sredini lokala, vidno.

Miran good job.

Aja, Ojdip glede tvojega komentarja se pa delno strinjam. Bolje bi bilo, če bi bila večerna oz. vikend ponudba malo pesmi, plesa,.....vsaj enkrat na mesec, da se nekaj novega dogaja in obvezno nekaj igral za najmlajše.
_________________
in vino veritas, in vagina penis!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bucko
Ovčka


Pridružen/-a: 03.01. 2007, 10:42
Prispevkov: 124
Kraj: HRASTNIK

PrispevekObjavljeno: 04 Maj 2008 16:30    Naslov sporočila: novo picerija na dolu Odgovori s citatom

Ojdip:ne vem ,če se bo Nemec glasno smejal,ta že ima svoj ugled pa ime ,čeprav pa so zjutraj malice drage(3.70 e) so brez okusa,majhne porcije sploh ,če je musaka,še dobro ,da je solata zastonj,so mi povedal,delavci,ki pri njem delajo,kar ostane od malic pa zvečer dobijo delavci za večerjo(tisti,ki živijo pri njem-Marnem,Breznem) drugačeje kar se tiče osebja išče jih Nemec plača 950e neto,išče jih Vidmar ,išče jih Kovač za v Trbovjlah(bivši Štorman),vse dobro gre drugam ,kuharji v Lj.dobijo od 7 do 9e na uro na morju še več.upam ,da bo vidmar dobil super osebje da bo tiptop,aja še vprašanje za Mirana BODO BILE ZJUTRAJ MALICE ZA OBIČNE DELAVCE?pa par slikc kako je nastajal lokal bi bilo lepo gor dat,take kot so v veži pred šankom,saj ni težko,lahko pa se naredi internetna stran od picerije ,pa se gor napiše jedilni list za malice za cel teden ,pa kaj se bo dogajal čez vikend,na Dolsko noč se lahko peče odojek na parkingu,kakšno Dalmatinsko kuhinjo,pa njihove dalmatinske klape se pripelje nekatere lepo pojejo to so moje ideje ni jih treba uresničit l.p.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Hrastnigg Seznam forumov -> Hrastnik - ostalo
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Naslednja
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Naslednja
Stran 8 od 13

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.